McDonalds

En gång på 1970-talet övertalade Linda Thompson Elvis till att följa med henne till en lokal McDonalds restaurang på 4237 Elvis Presley Blvd. i Memphis.
Thompson slog vad med Elvis; hon sade att ingen skulle känna igen honom och han skulle kunna koppla av lite. Elvis sade att han inte bara skulle bli igenkänd utan också attackerad av människomassorna. Elvis körde dem i sin bil och parkerade på det vanliga parkeringsområdet. Linda gick in i restaurangen med Elvis bredvid sig. De gjorde sina beställningar och ingenting hade ännu hänt. Elvis trivdes med sin utekväll och medgav för Linda att hon hade haft rätt. Han åt sin mat i viss förundran.
Flera minuter senare kom en man till deras bord, tittade på Elvis och sade att han var fruktansvärt trött på alla män som försökte se ut som Elvis Presley. Han sade att det bara fanns en kung och alla andra borde ge upp. Smått chockad över mannens övertygelse om att han var en Elvis-imitatör talade Elvis om för mannen att han verkligen var den riktige Elvis. Mannen trodde ändå inte och sa sig tycka synd om Elvis för att han trodde att han var Elvis! Elvis visste inte hur han skulle övertyga mannen och vände sig till sin flickvän. Linda njöt av scenen och sa till Elvis:
"Okej Bob, nu får det räcka. Sluta spela!"
När Elvis bad henne sluta skämta och istället förklara för mannen vem han var sade hon:
"Sluta nu upp med ditt svammel Bob!"

Nöjd lämnade den främmande mannen dem.
 Elvis var helt förbluffad över det som hänt men Linda började storskratta. Hon sade:
"Ser du, jag sade ju att du inte skulle ha några problem av att gå ut på egen hand. Du är din egen fånge. Gå ut och lev lite!"
Efter denna kvälls äventyr var Elvis övertygad och de gick ut många gånger på egen hand efter detta.


Elvis & hans flickvän Linda Thompson

Comments
Postat av: Barbro



Lycka till med bloggen !



Jag kommer att kika in med jämna mellanrum.

2009-08-05 @ 17:48:17
Postat av: Sara

haha kul historia :)

2009-08-07 @ 08:39:21
URL: http://fabulousprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0

dagar kvar till årsdagen av Elvis bortgång

dagar kvar till Elvis skulle ha fyllt 75 år